Zilvervisjes


Zilvervisjes komen vaak in de avond tevoorschijn en zijn dan op pad om een maaltijd te scoren in de woning of het bedrijfspand.Dit insect houd van vochtige ruimtes. Ze worden vaak gezien in je keuken, badkamer, of kelderkast. Zie je de diertjes ook op andere plaatsen in uw woning of bedrijfspand. Dit zou een signaal kunnen zijn voor problemen met vocht in de woning of het bedrijfspand. Vochtproblemen zorgen voor schimmel en huisstofmijt wat er weer voor kan zorgen dat er gezondheids problemen ontstaan.


Zilvervisjes(franjestaarten) zijn insecten met een langwerpig lichaam met lange voelsprieten op hun hoofd en aan het achterlichaam lange staartdraden. Je hebt verschillende soorten franjestaarten. Ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes lijken bijzonder veel op elkaar. Wel is het belangrijk om een gedegen onderzoek uit te voeren. Bij ovenvisjes is namelijk een hele andere bestrijding gewenst als bij papiervisjes of zilvervisjes.

Als je franjestaarten in de woning of het bedrijfspand wil vermijden, is het evident om de woning of het bedrijfspand zo droog mogelijk te houden.Ook is het belangrijk om vochtige plekken te vermijden. Zilvervisjes zorgen vaak voor onhygiënische situaties. Hou een strikte hygiëne aan in de woning of het bedrijfspand zodat je de kans zo klein mogelijk maakt dat er schimmels of bacteriën zich woning of bedrijfspand nestelen.

Zilvervisjes komen pas tevoorschijn wanner het donker word of is. Daarom kan het tijd kosten voor dat ze u opvallen. Heb je last van zilvervisjes in je bedrijfspand of woning. Hou dan bij in welke ruimte je ze het meeste tegenkomt. En vraag jezelf af waarom je de zilvervisjes juist daar tegen komt.

Hoe gaan een behandeling tegen zilvervisjes in zijn werk? Omdat zilvervisjes pas in de avonds naar buiten komen en overdag meestal niet te zien zijn.Omdat ze zich schuil houden in bijv. spleten, kieren en verschillende andere donkere plekjes. Zijn ze af en toe lastig te spotten. Omdat ons personeel getraind is in het zoeken naar deze plaatsen kunnen wij van Ongedierte-Randstad de papiervisje snel signaleren en op de juiste en effectieve manier bestrijden.

Zilvervisjes bestrijden in de Randstad geen probleem! Ongedierte-Randstad is actief in heel de Randstad(en daar buiten) en komt snel ter plekken om je probleem met zilvervisjes op te lossen. Wacht niet te lang en maak nu een afspraak.