Kakkerlakken


Kakkerlakken worden vaak gesignaleerd in flats en appartementencomplexen, op plaatsen waar etenswaren worden geproduceerd, bij cafe's en restaurants.
Kakkerlakken zijn niet gewenst doordat ze etenswaren aanvreten en diverse ziektekiemen en schimmels kunnen achterlaten.Ze staan er om bekend dat ze een bijzonder onaangename aroma in omloop brengen, en door hun talrijke aanwezigheid, waarin ze zich laten zien, heel erg vervelend en onhygiënisch.

Is het mogelijk om een kakkerlakken probleem af te wenden? Door de hygiene regels goed toe te passen, en waakzaam en oplettend te zijn op de kakkerlakken in aangeleverde waren en artikelen is het eventueel mogelijk.Dat het voorkomen kan worden dat kakkerlakken in geleverde goederen zich in grote getallen voortplanten. Toetsing op inkomende waren is een essentiële stap in het op tijd opmerken van dit vervelende insect.

Kakkerlakken determineren: Om uit te zoeken met welke kakkerlak wij te maken hebben. Plaatsen wij van Ongedierte-Randstad feromoonvallen.Dit zijn lijmstrips met een feromoon( een chemisch stofje wat de kakkerlak aantrekt) op verschillende plekken in de ruimte waar er kakkerlakken zijn gesignaleerd. Dit noemen ze ook wel "monitoring". Wij kunnen dan op zien waar de meeste kakkerlakken zich bevinden en determineren met welke kakkerlak wij te maken hebben.
Heeft u dit nare insect in de woning of uw bedrijfspand dan kan de juiste behandeling tegen kakkerlakken het probleem volledig voor u oplossen.

Hoe gaat een kakkerlakken bestrijding in zijn werk? Als wij van Ongedierte-Randstad een nauwkeurig onderzoek en inventarisatie hebben voltrokken.Wordt er een bestrijdingsplan in samen spraak met u in gepland. Tegenwoordig is er gelukkig kakkerlakkengel op de markt. Vroeger was het namelijk de norm om een bestrijding met vloeistof uit te voeren. Dit is een zeer omslachtige methode. In deze gel zit een chemisch stofje verwerkt wat de kakkerlak aantrekt. Bedrijven hoeven hun productie niet meer te onderbreken en huiseigenaren hoeven hun huis niet meer uit terwijl er een bestrijding plaats vind. De kakkerlakkengel is een gif dat de zenuwen van de kakkerlakken aantast waardoor zij komen te overlijden.
Kakkerlakken zijn kannibalen, waardoor er als er eentje overlijd van de kakkerlakkengel er een doorvergiftiging zal optreden. Wanneer deze word aan/op gegeten door andere kakkerlakken. Er zal dan een domino-effect ontstaan waarbij de hele populatie na verloop van tijd overlijd.


Vermoed u dat u een kakkerlakken probleem hebt. Neem dan direct contact op met Ongedierte-Randstad. Zodat we een afspraak kunnen maken. En wij dit vervelende probleem samen kunnen tackelen. Zodat u in een mum van tijd zich weer in een ongediertevrije leef en/of werkomgeving bevind.