Vogel overlast


In Nederland hebben wij een groot scala aan vogels.Mussen, spreeuwen, duiven, meeuwen en ga zo maar door. Soms zijn de dieren helaas ook overlast gevend. Als er overlast is dan is het zaak dat er op een milieu vriendelijke en doeltreffende manier opgetreden wordt. Dit doen wij van Ongedierte-Randstad door middel van verjaging en wering. Omdat wij beschikken over vakkennis en doorzettingsvermogen is elke situatie door ons op te lossen. Heeft u duiven of meeuwen overlast bijvoorbeeld: op het dak van uw bedrijfspand of woning? Dan is er een mogelijkheid tot het monteren van duivenpinnen of het spannen van vogelnetten. Ook zijn er nog diverse andere manieren om vogels op een milieu vriendelijk en doeltreffende manier te verjagen en weren.

De meeste mensen weten of hebben van horen zeggen hoe vervelend duiven overlast kan zijn. Toch zijn er ook andere vogels die zich zeer overlast gevend kunnen gedragen. Soms kan een groep vogels voor problemen zorgen men spreekt dan van een vogelplaag. Omdat je veel verschillende soorten vogels hebt brengt elke type vogelplaag andere hinder met zich mee. Ongedierte-Randstad mikt niet alleen op het verjagen van duiven zodat de overlast minder word, maar richt zich ook bijv. op de overlast van meeuwen of de halsbandparkiet.

We kunnen verschillende beweeg redenen bedenken waarom mensen kiezen om duiven of andere soortgenoten te laten verdrijven. Een bekende reden is omdat vogels de neiging hebben om overal hun ontlasting achter te laten. De garage deur van uw woning of uw bedrijfspand kan hier erg onder lijden, denk ook aan de buiten muur van uw huis, uw auto of uw tuin ontkomen er vaak ook niet aan. Boeren hebben vaak hinder van vogels die de gewassen molesteren en vernielen. Wat de reden ook is, Ongedierte-Randstad bekijkt samen met u naar een passende oplossing.

Ondervind u last van vogels. Wacht dan niet te lang en maak direct een afspraak. Zo dat wij samen met u een plan van aanpak kunnen maken. Zodat u straks kan genieten van een schoon terras of balkon.