Houtworm & Boktor

 

Voor bedrijven en particulieren behandelt Ongedierte-Randstad tegen:

Houtworm en Boktor.
Houtaantastende insecten kunnen gigantische aantasting aanrichten. Aantasting die vaak niet gemakkelijk te repareren is.
Direct en gepast reageren is hierbij dan ook zeer belangrijk.
Het zelf bestrijden van houtaantastende insecten is als je niet ervaren bent een onhaalbare taak. Het is dan behoorlijk lastig om zode aan de dijk te zetten en de behandeling vraagt om unieke benodigdheden en middelen.
Tevens is knowhow en vakkundigheid necessiteit.
Heeft u mogelijk overlast van houtworm, boktor of andere houtaantasters, wacht niet en maak direct een afspraak. Zodat wij u direct van dienst kunnen zijn en dit vervelende probleem voor u kunnen tackelen!

Bestrijdingen tegen houtworm, boktor en andere houtaantastende insecten.

Bij het behandelen van houtaantastende insecten worden verschillende behandelings mogelijkheden gehanteerd.
De manier van behandelen is gebonden aan het des betreffende object waar de houtaantastende insecten in zijn aangetroffen, het type houtaantastende insect en de plaats waar het is aangetroffen.
Deze 3 onderwerpen bij elkaar samengevoegd beslissen namelijk op welk niveau de veiligheid in acht zal worden genomen en hoeveel wij rekening zullen moeten houden met de omgeving.
Vanzelfsprekend is ook uw desbetreffende stand van zaken van toepassing. Op grond hiervan wordt bekeken van welke vloeistofbehandeling (oliegedragen,watergedragen) het meest geschikt is. Vloeistofbehandeling is remediërend en preventief. Ondergeschikt van uw omstandigheid zijn beide methode geschikt met als conclusie een woning / bedrijfspand zonder houtaantastende insecten.

Of u nu te maken heeft met houtworm, boktor of andere houtaantastende insecten, het is cruciaal om wetenschap te hebben van welk houtaanstastende insect u precies last heeft (determinatie).


Ook is de mate van de verslechtering van het des betreffende object bijzonder belangrijk.


En natuurlijk de juiste aanpak om het probleem definitief te op telossen.


Natuurlijk neemt Ongedierte-Randstad al deze 3 zaken op zich.
Wij hebben geschoolde keurmeesters in dienst die dit grondig kunnen analyseren en bezichtigen zodat kan worden vastgesteld of het betreffende houtaantastende insect nog wel of niet werkzaam is. Na het definiëren van de schade en de uit te voeren werkzaamheden, zal er een bestrijdingsplan worden opgesteld.
Na de grondige en zorgvuldige behandeling ontvangt u een garantie certificaat met een geldigheid voor maar liefst 10 jaar!

Vermoed u last te hebben van houtworm of boktor, wacht dan niet te lang en maak een afspraak.